Sháníte český návod ke kotli OPOP H824-P?

OPOP H824-P – český návod

Předtím, než uvedete svůj kotel OPOP H824-P do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k OPOP H824-P obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod OPOP H824-P

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod OPOP H824-Pdohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

OPOP H824-P – informace

  • český návod k výrobku OPOP H824-P vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Opop kotle
  • Druh paliva: tuhé
  • Emisní třída: 4
  • typ: #EANF#
  • Výkon: #EANF# KW
  • Materiál: #EANF#
  • cena OPOP H824-P: 70 201 Kč

OPOP H824-P základní info
nejlepší cena

OPOP H824-P popis, recenze, obchody

Recenze a poradna OPOP H824-P
Parametry OPOP H824-P
Obchody s produktem OPOP H824-P

OPOP H824-P - Automatické ocelové kotle Opop H824-P na pelety svým uživatelům šetří čas, životní prostředí a jsou symbolem pohodlného vytápění. Na peletový kotel Opop H824-P MŮŽETE čerpat z...

Recenze OPOP H824-P

OPOP H824-P manuál

OPOP H824-P uživatelská příručka

OPOP H824-P pdf

Ocelový automatický kotel OPOP H824 P, je kotel se šnekovým podavačem, trubkový výměník kotlového tělesa společně s víříči spalin zvyšuje maximální účinnost. Specificky... celá specifikaceOcelový automatický kotel OPOP H824 P, je kotel se šnekovým podavačem, trubkový výměník kotlového tělesa společně s víříči spalin zvyšuje maximální účinnost. Specificky skloněný podavač eliminuje drcení paliva-vzniku uhelného prachu-vlastního vývoje a výroby, ventilátor ovládající výkon kotle. Vysoká účinnost až 93% Nízká spotřeba elektrické energie Snadné a intuitivní ovládání regulace kotle, možnost ovládat až 4 čerpadla, 1 směšovacího ventilu, ekvitermní řízení na základě venkovní teploty. Kotel se dodává ve třech krabicích v rozloženém stavu, volba zásobníku na levé či pravé straně. Záruka na kotlové těleso 5 let! Kotel je certifikován pouze na dřevěné pelety, možno využít na Kotlikovou dotaci 2017–2019 ! Kotel spaluje jak dřevěné pelety, tak hnědé uhlí a černé uhlí!
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS