Sháníte český návod ke kotli OPOP H420 EKO-D?

OPOP H420 EKO-D – český návod

Předtím, než uvedete svůj kotel OPOP H420 EKO-D do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k OPOP H420 EKO-D obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod OPOP H420 EKO-D

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod OPOP H420 EKO-Ddohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

OPOP H420 EKO-D – informace

  • český návod k výrobku OPOP H420 EKO-D vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Opop kotle
  • Druh paliva: tuhé
  • Emisní třída: 5
  • typ: zplyňovací
  • Výkon: 20 KW
  • Materiál: #EANF#
  • cena OPOP H420 EKO-D: 39 195 Kč

OPOP H420 EKO-D základní info
nejlepší cena

OPOP H420 EKO-D popis, recenze, obchody

Recenze a poradna OPOP H420 EKO-D
Parametry OPOP H420 EKO-D
Obchody s produktem OPOP H420 EKO-D

Kotel OPOP H420 EKO-D - návod, manuál, příručka

Recenze OPOP H420 EKO-D

OPOP H420 EKO-D manuál

OPOP H420 EKO-D uživatelská příručka

OPOP H420 EKO-D pdf

OPOP H420 EKO-D Kotel na tuhá paliva Kotle na dřevo H4EKO-D se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů H4 (H412,H418 a H424). Zplynovací kotle na dřevo... celá specifikaceOPOP H420 EKO-D Kotel na tuhá paliva Kotle na dřevo H4EKO-D se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů H4 (H412,H418 a H424). Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Moderní konstrukce kotle Díky chytrému konstrukčnímu řešení lze kotel umístit i do menších prostor Možnost doplnit elektrospirálu o výkonu 3 kW Kotel je vybaven elektronickou řídící jednotkou Odtahový ventilátor zajišťuje efektivnější spalování a minimum popela Součástí kotle na dřevo je chladící smyčka Možnost řídit provoz kotle pomocí čidla venkovní teploty Zajištěná ochrana proti dehtování spalovací komory Nízké náklady na vytápění Náklady na vytápění dřevem jsou jedny z nejnižších Nízká spotřeba paliva Ekologický provoz Kotel na dřevo splňuje požadavky EMISNÍ TŘÍDY 5 a Ekodesign Dlouhá životnost kotle Tloušťka plechu 5 mm kotle na dřevo zaručuje dlouhou životnost výměníku Záruka 5 let na kotlové těleso. Moderní konstrukce kotle Díky chytrému konstrukčnímu řešení lze kotel umístit i do menších prostor Možnost doplnit elektrospirálu o výkonu 3 kW Kotel je vybaven elektronickou řídící jednotkou Odtahový ventilátor zajišťuje efektivnější spalování a minimum popela Součástí kotle na dřevo je chladící smyčka Možnost řídit provoz kotle pomocí čidla venkovní teploty Zajištěná ochrana proti dehtování spalovací komory Návod k obsluze ke stažení zde
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS