Sháníte český návod ke sluchátkům Promate Retro?

Promate Retro – český návod

Předtím, než uvedete svá sluchátka Promate Retro do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Promate Retro obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Promate Retro

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Promate Retro dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Promate Retro – informace

  • český návod k výrobku Promate Retro vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Promate – Digestoře
  • parametry: 10 mm, 3,5 mm Jack, Sluchátka s mikrofonem
  • cena Promate Retro: 166 – 196 Kč

Promate Retro základní info
nejlepší cena

Promate Retro popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Promate Retro
Parametry Promate Retro
Obchody s produktem Promate Retro

Promate Retro - návod, manuál, příručka

Recenze Promate Retro

Promate Retro manuál

Promate Retro uživatelská příručka

Promate Retro pdf

Sluchátka Promate Retro Růžová špuntová sluchátka Promate Retro jsou vhodným doplňkem pro ženy. Klasická špuntová sluchátka lze snadno využít i jako náramek. Žena tak může mít svá sluchátka stále u sebe a navíc plní roli módního doplňku. Unikátní design Díky unikátní designu mohou ženy sluchátka nosit na svém zápěstí v každou chvíli, kdy je nepoužívají. Mohou tak snadno zajistit, aby svá sluchátka neztratili a nezamotávaly v kapse nebo v tašce. Sluchátka jsou opatřeny proti-splétacím kabelem. Sluchátka jsou tedy skvělým doplňkem pro všechny ženy, který rády poslouchají muziku a zároveň nosí módní doplňky. Špičkový zvuk Špuntová sluchátka s vyladěnými 10mm měniči přinášejí špičkové zvukové zážitky. Sluchátka mají navíc zabudovaný mikrofon a mohou být tak využívány i pro hovory. Díky pasivnímu rušení šumu si tak mohou ženy užít křišťálově čistý zvuk. Parametry: Frekvence: 20~20kHz Délka kabelu: 1.2m Typ kabelu: proti-splétací Mikrofon: zabudovaný Barva: růžováSluchátka Promate Retro Růžová špuntová sluchátka Promate Retro jsou vhodným doplňkem pro ženy. Klasická špuntová sluchátka lze snadno využít i jako náramek. Žena tak může mít svá sluchátka stále u sebe a navíc plní roli módního doplňku. Unikátní design Díky unikátní designu mohou ženy sluchátka nosit na svém zápěstí v každou chvíli, kdy je nepoužívají. Mohou tak snadno zajistit, aby svá sluchátka neztratili a nezamotávaly v kapse nebo v tašce. Sluchátka jsou opatřeny proti-splétacím kabelem. Sluchátka jsou tedy skvělým doplňkem pro všechny ženy, který rády poslouchají muziku a zároveň nosí módní doplňky. Špičkový zvuk Špuntová sluchátka s vyladěnými 10mm měniči přinášejí špičkové zvukové zážitky. Sluchátka mají navíc zabudovaný mikrofon a mohou být tak využívány i pro hovory. Díky pasivnímu rušení šumu si tak mohou ženy užít křišťálově čistý zvuk. Parametry: Frekvence: 20~20kHz Délka kabelu: 1.2m Typ kabelu: proti-splétací Mikrofon: zabudovaný Barva: růžová
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS