Sháníte český návod k dalekohledu Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP?

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP – český návod

Předtím, než uvedete dalekohled Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k dalekohledu Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP – informace

  • český návod k výrobku Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Nikon – Dalekohledy
  • parametry: 8 x, 25 mm, 280 g, Voděodolný, Plněn dusíkem
  • cena Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP: 2 290 – 2 590 Kč

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP základní info
nejlepší cena

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP
Parametry Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP
Obchody s produktem Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP

Nikon SportStar EX 8x25 DCF WP - návod, manuál, příručka

Recenze Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP manuál

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP uživatelská příručka

Nikon SportStar EX 8×25 DCF WP pdf

Vysoký výkon ve štíhlém, uhlazeném designu. Lehký dalekohled se štíhlým stylovým tělem, zvětšením 10×, objektivy s průměrem 25 mm a širokým zorným polem. Čočky opatřené vícenásobnými antireflexními vrstvami poskytují jasný a brilantní obraz i za nízké hladiny osvětlení. Tělo je opatřeno pogumovaným povrchem pro pevné držení a je dostatečně kompaktní, aby se snadno vešlo do kapsy nebo pouzdra. Perfektní společník na cesty – tento model je ideální pro celou řadu aktivit, včetně turistiky a pozorování přírody a sportovních událostí. Při cestování je pohodlí vším. To je jedním z hlavních důvodů, proč je řada kompaktních dalekohledů Nikon tak žádaná. Jsou dostatečně malé, aby je bylo možno vzít kamkoli - na dovolenou nebo na sportovní utkání. Design: Vodotěsné provedení; plněný dusíkem proti zamlžování Otočné a výsuvné gumové očnice pro snadné nastavení správné vzdálenosti očí od okulárů Snadno přenosná, sklopná konstrukce Čočky s vícenásobnými antireflexními vrstvami pro jasný obraz Dvě barevná provedení (stříbrná/šedá) Technické parametry: Zvětšení: 10x Průměr objektivu: 25 mm Zorný úhel: 6,5° Zorné pole v 1000 m: 114 m Výstupní pupila: 2,5 mm Relativní jasnost: 6,3 Zaostření od: 2,5 m Rozteč okulárů: 56 - 72 mm Rozměry: 103 x 114 (67)* mm Hmotnost: 280 g *složený Obsah balení: dalekohled brašna popruh na krkVysoký výkon ve štíhlém, uhlazeném designu. Lehký dalekohled se štíhlým stylovým tělem, zvětšením 10×, objektivy s průměrem 25 mm a širokým zorným polem. Čočky opatřené vícenásobnými antireflexními vrstvami poskytují jasný a brilantní obraz i za nízké hladiny osvětlení. Tělo je opatřeno pogumovaným povrchem pro pevné držení a je dostatečně kompaktní, aby se snadno vešlo do kapsy nebo pouzdra. Perfektní společník na cesty – tento model je ideální pro celou řadu aktivit, včetně turistiky a pozorování přírody a sportovních událostí. Při cestování je pohodlí vším. To je jedním z hlavních důvodů, proč je řada kompaktních dalekohledů Nikon tak žádaná. Jsou dostatečně malé, aby je bylo možno vzít kamkoli - na dovolenou nebo na sportovní utkání. Design: Vodotěsné provedení; plněný dusíkem proti zamlžování Otočné a výsuvné gumové očnice pro snadné nastavení správné vzdálenosti očí od okulárů Snadno přenosná, sklopná konstrukce Čočky s vícenásobnými antireflexními vrstvami pro jasný obraz Dvě barevná provedení (stříbrná/šedá) Technické parametry: Zvětšení: 10x Průměr objektivu: 25 mm Zorný úhel: 6,5° Zorné pole v 1000 m: 114 m Výstupní pupila: 2,5 mm Relativní jasnost: 6,3 Zaostření od: 2,5 m Rozteč okulárů: 56 - 72 mm Rozměry: 103 x 114 (67)* mm Hmotnost: 280 g *složený Obsah balení: dalekohled brašna popruh na krk
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS