Sháníte český návod k akušroubováku DeWALT DCD797NT?

DeWALT DCD797NT – český návod

Předtím, než uvedete akušroubovák DeWALT DCD797NT do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k akušroubováku DeWALT DCD797NT obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod DeWALT DCD797NT

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod DeWALT DCD797NT dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

DeWALT DCD797NT – informace

  • český návod k výrobku DeWALT DCD797NT vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: DeWALT – akušroubováky
  • parametry: vrtačky, 1.87 kg, 18 V, 70 Nm, Li-ion, Příklepové vrtání
  • cena DeWALT DCD797NT: 5 289 – 7 250 Kč

DeWALT DCD797NT základní info
nejlepší cena

DeWALT DCD797NT popis, recenze, obchody

Recenze a poradna DeWALT DCD797NT
Parametry DeWALT DCD797NT
Obchody s produktem DeWALT DCD797NT

DeWALT DCD797NT - návod, manuál, příručka

Recenze DeWALT DCD797NT

DeWALT DCD797NT manuál

DeWALT DCD797NT uživatelská příručka

DeWALT DCD797NT pdf

Aplikace Tool Connect znamená řešení pro správu připojeného majetku a pro uzpůsobení nářadí. Umožňuje uživateli povolit nebo zablokovat použití nářadí pomocí aplikace Tool Connect nebo automaticky zablokovat použití nářadí, je-li mimo dosah Poskytuje upozornění, dostane-li se nářadí mimo dosah mobilního zařízení Přijímá upozornění na nedostatečně nabité baterie nebo na situace, kdy dochází k přehřátí nářadí Technologie bezuhlíkového motoru zaručuje vynikající účinnost Velmi kompaktní a lehká konstrukce umožňuje použití v omezených prostorech Dvourychlostní celokovová převodovka zaručuje delší provozní dobu a delší provozní životnost Vrtačka/šroubovák i příklepová vrtačka umožňují provádění univerzálních aplikací Nastavení 15 poloh pro hodnotu momentu zaručuje neměnné šroubování do různých materiálů Konstrukce inteligentního spouštěcího spínače umožňuje naprostou ovladatelnost při aplikacích NOVINKA - LED svítilna nastavitelná do 3 poloh, nastavení vysoké/střední/nízké intenzity světla s vysokým výstupním výkonem a se zpožděním zhasnutí na pracovišti až 20 minut Zdokonalený ergonomický design s pryžovou tvarovanou rukojetí zvyšuje komfort uživatelů Baterie Li-Ion umožňující dokonalé vkládání a vyjímání jsou vybaveny indikátorem stavu nabití Ocelový háček na řemen a magnetický držák nástrojů zajišťují perfektní řešení pro uložení Součást inteligentní řady XR Lithium Ion je navržena pro efektivitu a rychlejší provádění aplikací Specifikace Typ baterie Li-Ion (není součástí) Napájecí napětí 18 V Max. moment (tvrdý materiál) 70 Nm Max. moment (měkký materiál) 27 Nm Výkon 460 W Otáčky naprázdno 2000 ot./min Rázů/min 34000 ú/min Kapacita sklíčidla 1.5-13.0 mm Max. průměr otvoru [dřevo] 40 mm Max. průměr otvoru [kov] 13 mm Max. průměr otvoru [zdivo] 13 mm Hmotnost 1.2 kg Délka 194 mm Šířka 64 mm Akustiský tlak 89 dB(A) Odchylka akustického tlaku 3 dB(A) Akustický výkon 100 dB(A) Odchylka akustického výkonu 3 dB(A) Vibrace ruka/paže - vrtání do kovu- Aplikace Tool Connect znamená řešení pro správu připojeného majetku a pro uzpůsobení nářadí. - Umožňuje uživateli povolit nebo zablokovat použití nářadí pomocí aplikace... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS