Sháníte český návod k akušroubováku DeWALT DCD792NT?

DeWALT DCD792NT – český návod

Předtím, než uvedete akušroubovák DeWALT DCD792NT do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k akušroubováku DeWALT DCD792NT obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod DeWALT DCD792NT

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod DeWALT DCD792NT dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

DeWALT DCD792NT – informace

  • český návod k výrobku DeWALT DCD792NT vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: DeWALT – akušroubováky
  • parametry: vrtačky, 1.5 kg, 18 V, 70 Nm, Li-ion
  • cena DeWALT DCD792NT: 5 099 – 6 750 Kč

DeWALT DCD792NT základní info
nejlepší cena

DeWALT DCD792NT popis, recenze, obchody

Recenze a poradna DeWALT DCD792NT
Parametry DeWALT DCD792NT
Obchody s produktem DeWALT DCD792NT

DeWALT DCD792NT - návod, manuál, příručka

Recenze DeWALT DCD792NT

DeWALT DCD792NT manuál

DeWALT DCD792NT uživatelská příručka

DeWALT DCD792NT pdf

Zabudovaná technologie Tool Connect umožňuje správu majetku prostřednictvím aplikace Tool Connect, která umožňuje uživateli sledovat, zda se nářadí nachází v blízkosti a poskytuje informace o posledním místě, kde bylo spatřeno Umožňuje uživateli povolit nebo zablokovat použití nářadí pomocí aplikace Tool Connect nebo automaticky zablokovat použití nářadí, je-li mimo dosah Poskytuje upozornění, dostane-li se nářadí mimo dosah mobilního zařízení Přijímá upozornění na nedostatečně nabité baterie nebo na situace, kdy dochází k přehřátí nářadí Kompaktní vrtačka/šroubovák 18 V XR Li-Ion je vybavena baterií XR Li-Ion s kapacitou 5,0 Ah. Technologie bezuhlíkového motoru zaručuje vynikající účinnost. Dokonale kompaktní a lehká konstrukce umožňuje použití i na místech s omezeným přístupem. Celokovová převodovka s dvěma převodovými stupni prodlužuje provozní dobu a životnost nářadí. 15 poloh pro nastavení utahovacího momentu umožňuje stejnoměrné šroubování do různých materiálů. Konstrukce inteligentního spouštěcího spínače umožňuje maximální ovladatelnost při práci. Zdokonalená ergonomická konstrukce s gumovým povrchem rukojeti zvyšuje komfort obsluhy. Baterie typu Li-Ion umožňují vynikající nasunování a vyjímání a je opatřena indikátorem stavu nabití. Ocelová příchytka na řemen a magnetický držák nástrojů poskytují dokonalé řešení pro uložení. Součást inteligentní řady XR Li-Ion zaručuje účinnost a rychlejší provádění požadovaných úkonů. Typ baterie Li-Ion (není součástí) Napájecí napětí 18 V Max. moment (tvrdý materiál) 70 Nm Max. moment (měkký materiál) 27 Nm Výkon 460 W Otáčky naprázdno 0 - 550/2 000 ot./min Kapacita sklíčidla 1,5 - 13 mm Max. průměr otvoru [dřevo] 40 mm Max. průměr otvoru [kov] 13 mm Hmotnost 1.1 kg Délka 173 mm Výška 203 mm Akustiský tlak 76 dB(A) Odchylka akustického tlaku 3 dB(A) Akustický výkon 87 dB(A) Odchylka akustického výkonu 3 dB(A) Vibrace ruka/paže - vrtání do kovu < 2,5 m/s2 Odchylka měření K 1 (vibrace) 1,5 m/s2 Vibrace ruka/paže - šroubování bez přírazu < 2,5 m/s2 Odchylka měření K 2 (vibrace) 1,5 m/s2 Hloubka 67 mm Standardní výbava háček na řemen magnetický držák nástrojů odolný kufr TSTAK- Zabudovaná technologie Tool Connect umožňuje správu majetku prostřednictvím aplikace Tool Connect, která umožňuje uživateli sledovat, zda se nářadí nachází v blízkosti a... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS