Sháníte český návod k akušroubováku DeWALT DCD997NT?

DeWALT DCD997NT – český návod

Předtím, než uvedete akušroubovák DeWALT DCD997NT do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k akušroubováku DeWALT DCD997NT obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod DeWALT DCD997NT

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod DeWALT DCD997NT dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

DeWALT DCD997NT – informace

  • český návod k výrobku DeWALT DCD997NT vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: DeWALT – akušroubováky
  • parametry: vrtačky, 2.2 kg, 18 V, 95 Nm, Li-ion, Příklepové vrtání
  • cena DeWALT DCD997NT: 7 590 – 9 990 Kč

DeWALT DCD997NT základní info
nejlepší cena

DeWALT DCD997NT popis, recenze, obchody

Recenze a poradna DeWALT DCD997NT
Parametry DeWALT DCD997NT
Obchody s produktem DeWALT DCD997NT

DeWALT DCD997NT - návod, manuál, příručka

Recenze DeWALT DCD997NT

DeWALT DCD997NT manuál

DeWALT DCD997NT uživatelská příručka

DeWALT DCD997NT pdf

Aplikace Tool Connect znamená řešení pro správu připojeného majetku a pro uzpůsobení nářadí Umožňuje uživateli povolit nebo zablokovat použití nářadí pomocí aplikace Tool Connect nebo automaticky zablokovat použití nářadí, je-li mimo dosah Poskytuje upozornění, dostane-li se nářadí mimo dosah mobilního zařízení Přijímá upozornění na nedostatečně nabité baterie nebo na situace, kdy dochází k přehřátí nářadí NOVINKA - Ochrana proti „zaseknutí“ v režimu vrtání NOVINKA - Nastavitelné ot./min u každé rychlosti NOVINKA - LED svítilna nastavitelná do 3 poloh pro variabilní osvětlení vašeho pracoviště Automatická vysokootáčková příklepová vrtačka/šroubovák s výkonem 38 250 rázů za minutu zvyšuje rychlost aplikace při vrtání do zdiva Robustní celokovová převodovka s 3 převodovými stupni prodlužuje provozní dobu a zaručuje delší provozní životnost Elektronická spojka s 11 polohami pro nastavení momentu zaručuje optimální přesnost při šroubování Je dodáván kufr kompatibilní se systémem TSTAK pro organizaci vašeho nářadí a pro uložení příslušenství Rychloupínací sklíčidlo 13 mm se západkou a s automatickým zajištěním hřídele zaručuje rychlou výměnu nástroje Efektivní inteligentní spouštěcí spínač umožňující úplnou kontrolu při provádění všech aplikací Zdokonalený design rukojeti zaručuje lepší ovladatelnost při práci a maximální komfort Baterie Li-Ion umožňující dokonalé vkládání a vyjímání jsou vybaveny indikátorem stavu nabití Ocelový háček na řemen a magnetický držák nástrojů zajišťují perfektní řešení pro uložení Součást inteligentní řady XR Lithium Ion je navržena pro efektivitu a rychlejší provádění aplikací Typ baterie Li-Ion (není součástí) Napájecí napětí 18 V Max. moment (tvrdý materiál) 95 Nm Max. moment (měkký materiál) 66 Nm Výkon 820 W Otáčky naprázdno 0-450/1300/2000 ot./min Kapacita sklíčidla 1.5-13 mm Max. průměr otvoru [dřevo] 55 mm Max. průměr otvoru [kov] 15 mm Hmotnost 1.6 kg Délka 215 mm Výška 210 mm Hloubka 67 mm Akustiský tlak 97 dB(A) Odchylka akustického tlaku 3 dB(A) Akustický výkon 108 dB(A) Odchylka akustického výkonu 3 dB(A) Vibrace ruka/paže - vrtání do kovu 2.5 m/s2 Odchylka měření K 1 (vibrace) 1.5 m/s2 Vibrace ruka/paže - šroubování bez přírazu 2.5 m/s2 Odchylka měření K 2 (vibrace) 1.5 m/s2 Max. kroutící moment 95 Nm Standardní výbava : Háček na řemen Magnetický držák bitů Nastavitelná boční rukojeť Odolný kufr TSTAK- Aplikace Tool Connect znamená řešení pro správu připojeného majetku a pro uzpůsobení nářadí - Umožňuje uživateli povolit nebo zablokovat použití nářadí pomocí aplikace Tool... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS