Sháníte český návod k akušroubováku METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku?

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku – český návod

Předtím, než uvedete akušroubovák METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k akušroubováku METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku – informace

  • český návod k výrobku METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: METABO – akušroubováky
  • parametry: vrtačky, 2.5 kg, 18 V, 120 Nm
  • cena METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku: 8 450 – 8 972 Kč

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku základní info
nejlepší cena

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku popis, recenze, obchody

Recenze a poradna METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku
Parametry METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku
Obchody s produktem METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku - návod, manuál, příručka

Recenze METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku manuál

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku uživatelská příručka

METABO GB 18 LTX BL Q I bez aku pdf

Metabo Gb 18 LTX je plnohodnotný akumulátorový vrtací šroubovák s jedinečnou, patentovanou funkcí řezání závitů. dodáváno bez aku a nabíječky v kartonové krabici. Metabo GB LTX BL Q I je aku vrtačka a závitořez v jednom stroji. Jednoduché přepínání režimu vrtání a režimu řezání závitů. Rychlé a nepřerušované řezání závitu díky automatickému přepínání směru otáčení - při tlačení na závitořez se závitník otáčí doprava, při tahu (po dokončení řezání závitu) se otáčí doleva pro vyšroubování závitníku. Inteligentní elektronika: automaticky stroj vypne, když točivý moment zvyšív řežimu řezání závitu. Tato elektronika je mnohem citlivější, než běžné elektroniky. Výhody aku závitníku metabo GB LTX Q I: Plnohodnotný akumulátorový vrtací šroubovák s jedinečnou, patentovanou funkcí řezání závitů Rychlé a nepřerušované vrtání a čištění závitů díky automatickému přepínání směru otáčení Dvě rychlovýměnná sklíčidla pro závitník k uchycení závitníků se čtyřhranem a válcovými vrtáky Systém Metabo Quick: Rychlá výměna upínání nástrojů a nástrojů pro flexibilní práci Jedinečný motor Metabo Brushless pro rychlou práci a maximální efektivitu při vrtání a šroubování Možnost impulzního režimu k vyšroubování pevně utažených šroubů a k navrtávání hladkých povrchů Přesné zastavení: Elektronická momentová spojka s větší přesností pro přesné a jemné práce Ochrana proti přetížení: Chrání motor před přehřátím Vřeteno s vnitřním šestihranem pro šroubovací bity k práci bez upínacího pouzdra Upínací stopka (O 43 mm) pro různé použití Integrované pracovní osvětlení pro nasvícení pracovního místa Robustní kryt převodu z hliníkového tlakového odlitku pro optimální odvod tepla a životnost S praktickou sponou na opasek a zásobníkem bitů, s možností zajištění vpravo nebo vlevo. Technické parametry: Počet otáček: 0-600/0-2.050/min. Max. kroutící moment měkký: 60 Nm Max. kroutící moment tvrdý: 120 Nm Impuls moment: 65 Nm Nastavitelný moment: 1-20 Nm Max. průměr závitů: M 12 Max. průměr vrtáku do oceli: 13 mm Max. průměr vrtáku do dřeva: 65 mm Rozpětí sklíčidla: 1,5 - 13 mm Hmotnost: 2,5 kg Obsah dodávky: Rychlovýměnné sklíčidlo pro závitník M4-M6 Rychlovýměnné sklíčidlo pro závitník M8-M12 Přídavná rukojeť Spona na opasek a zásobník bitů Vložka kufru MetaLoc bez akumulátorového článku, bez nabíječkyMetabo Gb 18 LTX je plnohodnotný akumulátorový vrtací šroubovák s jedinečnou, patentovanou funkcí řezání závitů. dodáváno bez aku a nabíječky v kartonové krabici. Metabo GB LTX... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS