Sháníte český návod pro pilu HUSQVARNA 390 XP?

HUSQVARNA 390 XP – český návod

Předtím, než uvedete pilu HUSQVARNA 390 XP do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu HUSQVARNA 390 XP obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod HUSQVARNA 390 XP

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod HUSQVARNA 390 XP dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

HUSQVARNA 390 XP – informace

  • český návod k výrobku HUSQVARNA 390 XP vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: řetězové, benzínové, 4800 W, 70 cm, 7.1 kg
  • cena HUSQVARNA 390 XP: 27 990 – 28 590 Kč

HUSQVARNA 390 XP základní info
nejlepší cena

HUSQVARNA 390 XP popis, recenze, obchody

Recenze a poradna HUSQVARNA 390 XP
Parametry HUSQVARNA 390 XP
Obchody s produktem HUSQVARNA 390 XP

Pila HUSQVARNA 390 XP - návod, manuál, příručka

Recenze HUSQVARNA 390 XP

HUSQVARNA 390 XP manuál

HUSQVARNA 390 XP uživatelská příručka

HUSQVARNA 390 XP pdf

Velmi výkonná pila z naší nejnovější generace velkých pil. Výkon a tlumení vibrací jsou dimenzovány pro práce, které vyžadují delší řeznou část. Dobrá ergonomie a pohodlí usnadňují manipulaci navzdory její velikosti a vysokému výkonu. Funkce Smart Start® usnadňuje startování a karburátor uložený v pryži přináší zvýšenou odolnost a plynulejší provoz. Technické parametry Specifikace motoru Zdvihový objem válce, cm 87,9 cm Vrtání válce 55 mm Zdvih válce 37 mm Výstupní výkon, kW 4,8 kW Maximální otáčky motoru při zatížení 9600 ot./min Maximální doporučené otáčky motoru 13000 ot./min Karburátor Walbro Spotřeba paliva 480 g/kWh Systém zapalování SEM AM50COT Vzduchová mezera modulu zapalování 0,3 mm Rychlost při volnoběhu 2700 ot./min Zapalovací svíčka Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A Mezera mezi elektrodami 0,5 mm Omezovač otáček Ne Kroutící moment, max. 5 Nm/6600 ot./min Typ vzduchového filtru Nylon 44µ Maziva Objem olejové nádrže 0,5 l Typ olejového čerpadla Nastavitelný průtok Výkon olejového čerpadla 6-24 ml/min Údaje o emisích, hladině hluku a vibracích Ekvivalentní hladina vibrací (ahv, eq) přední / zadní rukojeti, m/s 5,8/7 m/s Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A) 105,5 dB(A) Garantovaná hladina akustického výkonu (LWA) 119 dB(A) Řezací zařízení Rozteč řetězu 3/8' Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 45-70 cm Rychlost řetězu na max. výkon 21,4 m/s Tloušťka vodícího článku 0,058 ' Typ řetězky Prstencová řetězka 7 Z Uchycení lišty Velké Celkové rozměry Hmotnost (bez řezacího zařízení), kg 7,1 kg Systém Air Injection™ Odstředivý systém čištění vzduchu snižuje míru opotřebení a zajišťuje delší intervaly mezi čištěním filtru. Systém LowVib® Antivibrační tlumiče efektivně absorbují vibrace, a tím šetří paže a ruce obsluhy. Třídílný klikový hřídel Kovaný třídílný klikový hřídel se vyznačuje maximální odolností i při nejtěžším provozu. Nastavitelné olejové čerpadlo Nastavitelné olejové čerpadlo umožňuje snadno seřizovat mazání řetězu podle potřeby. Ergonomická rukojeť Zalomená přední rukojeť dovoluje lepší uchopení a přirozenou pracovní polohu. Rychloupínací vzduchový filtr Usnadňuje čištění a výměnu vzduchového filtru. Napínač řetězu umístěný na boku Na boku umístěný napínač řetězu slouží k rychlému a snadnému nastavení řetězu. Kliková skříň z magnézia Kliková skříň velmi pevné konstrukce odolá vysokým otáčkám a profesionálnímu používání v těžkých podmínkách a zaručuje dlouhou životnost. - Rychle odnímatelný kryt vzduchového filtru Rychloupínací kryt šetří čas při výměně a čištění zapalovací svíčky. - Smart Start® Motor a startovací zařízení byly navrženy tak, aby motor startoval rychle a s minimální námahou. Odpor startovací šňůry je snížen až o 40%. - Řetězová brzda aktivovaná setrvačností Účinná, setrvačností aktivovaná brzda řetězu.Velmi výkonná pila z naší nejnovější generace velkých pil. Výkon a tlumení vibrací jsou dimenzovány pro práce, které vyžadují delší řeznou část. Dobrá ergonomie a pohodlí... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS