Sháníte český návod pro pilu HUSQVARNA 540i XP?

HUSQVARNA 540i XP – český návod

Předtím, než uvedete pilu HUSQVARNA 540i XP do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu HUSQVARNA 540i XP obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod HUSQVARNA 540i XP

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod HUSQVARNA 540i XP dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

HUSQVARNA 540i XP – informace

  • český návod k výrobku HUSQVARNA 540i XP vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: akumulátorové
  • cena HUSQVARNA 540i XP: 15 999 Kč

HUSQVARNA 540i XP základní info
nejlepší cena

HUSQVARNA 540i XP popis, recenze, obchody

Recenze a poradna HUSQVARNA 540i XP
Parametry HUSQVARNA 540i XP
Obchody s produktem HUSQVARNA 540i XP

Pila HUSQVARNA 540i XP - návod, manuál, příručka

Recenze HUSQVARNA 540i XP

HUSQVARNA 540i XP manuál

HUSQVARNA 540i XP uživatelská příručka

HUSQVARNA 540i XP pdf

Husqvarna 540i XP je vysoce výkonná řetězová pila na baterie. Při použití s baterií BLi300 je její výkon srovnatelný s výkonem profesionální řetězové pily s motorem o obsahu 40 ccm. Pila je ideální pro kácení malých a středně velkých stromů, kde je potřeba hladký a čistý řez. Pila je určená pro profesionálně orientované uživatele, kteří požadují lehkou, ale vysoce výkonnou řetězovou pilu se zadní rukojetí. Pila přináší všechny výhody akumulátorového napájení bez kompromisu, co se týče řezného výkonu. Integrovaná konektivita umožňuje snadno sledovat statistiky využití, servisní historii a poslední známé umístění v aplikaci Husqvarna Fleet Services™ na počítači či mobilu. Klíčové vlastnosti aku pily Husqvarna 540i XP: pila nejen pro profesionální použití ekonomický režim savE™ snižuje otáčky motoru, a tím prodlužuje provozní dobu stroje výkonný bezkomutátorový motor výklopné víčko usnadňuje plnění nádrže ovládání pily pomocí tlačítek je velmi jednoduché Husqvarna Connect Pila je kompatibilní s celou řadou akumulátorové techniky Husqvarna. Akumulátor a nabíječka není součástí dodávky. Vybrat akumulátor (akumulátorové pily Husqvarna vždy vyžadují minimálně akumulátor BLi20 / BLi200) Vybrat nabíječku Technika Husqvarna v akumulátorové pile 540i XP: Husqvarna Connect Pomocí inteligentní aplikace Husqvarna Connect budete mít snadný přístup k tipům, příručkám a doporučením náhradních dílů. Prostřednictvím Bluetooth aplikace poskytuje také další informace, jako provozní údaje výrobku, stav nabití, informace týkající se údržby a servisu. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svých mobilů z App Store nebo Google Play. Výkonný bezkomutátorový motor Námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon. savE™ Ekonomický režim savE™ snižuje otáčky motoru, a tím prodlužuje provozní dobu stroje. Řetězová brzda aktivovaná setrvačností Účinná, setrvačností aktivovaná brzda řetězu. Minimální údržba Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.Husqvarna 540i XP je vysoce výkonná řetězová pila na baterie. Při použití s baterií BLi300 je její výkon srovnatelný s výkonem profesionální řetězové pily s motorem o obsahu 40... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS