Sháníte český návod pro pilu HUSQVARNA 340i?

HUSQVARNA 340i – český návod

Předtím, než uvedete pilu HUSQVARNA 340i do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu HUSQVARNA 340i obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod HUSQVARNA 340i

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod HUSQVARNA 340i dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

HUSQVARNA 340i – informace

  • český návod k výrobku HUSQVARNA 340i vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: akumulátorové
  • cena HUSQVARNA 340i: 10 499 Kč

HUSQVARNA 340i základní info
nejlepší cena

HUSQVARNA 340i popis, recenze, obchody

Recenze a poradna HUSQVARNA 340i
Parametry HUSQVARNA 340i
Obchody s produktem HUSQVARNA 340i

Pila HUSQVARNA 340i - návod, manuál, příručka

Recenze HUSQVARNA 340i

HUSQVARNA 340i manuál

HUSQVARNA 340i uživatelská příručka

HUSQVARNA 340i pdf

Husqvarna 340i je výkonná, ale lehká univerzální řetězová pila na baterie s velkou řeznou kapacitou pro všestranné použití, jako je kácení stromů, prořezávání větví, řezání palivového dříví nebo tesařské práce. Výborně se ovládá díky úzkému tělu pily, které udržuje těžiště blízko k rukojeti. Minimální vibrace přispívají ke komfortu práce. Nízká hlučnost nezatěžuje okolí. Pila je vybavena inteligentním uživatelským rozhraním s dobře viditelným stavem baterie na rukojeti. Na výběr s napínáním řetězu bez použití nářadí nebo standardním napínáním. Snadné použití jak s integrovanou, tak zádovou baterií. Výkonný bezkomutátorový motor Námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon. savE™ Ekonomický režim savE™ snižuje otáčky motoru, a tím prodlužuje provozní dobu stroje. Řetězová brzda aktivovaná setrvačností Účinná, setrvačností aktivovaná brzda řetězu. Specifikace - aku pila Husqvarna 340i: Délka lišty: 14" Drážka lišty: 1,3mm Rozteč řetězu: 3/8" Hmotnost (bez baterie a řezacího zařízení): 2.9 kg Zdroj energie: Akumulátor Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný) Typ olejového čerpadla: AutomatickéHusqvarna 340i je výkonná, ale lehká univerzální řetězová pila na baterie s velkou řeznou kapacitou pro všestranné použití, jako je kácení stromů, prořezávání větví, řezání... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS