Sháníte český návod pro pilu Husqvarna 536 Li P4 bez aku?

Husqvarna 536 Li P4 bez aku – český návod

Předtím, než uvedete pilu Husqvarna 536 Li P4 bez aku do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu Husqvarna 536 Li P4 bez aku obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Husqvarna 536 Li P4 bez aku

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Husqvarna 536 Li P4 bez aku dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Husqvarna 536 Li P4 bez aku – informace

  • český návod k výrobku Husqvarna 536 Li P4 bez aku vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: akumulátorové, 3.4 kg
  • cena Husqvarna 536 Li P4 bez aku: 9 990 – 11 921 Kč

Husqvarna 536 Li P4 bez aku základní info
nejlepší cena

Husqvarna 536 Li P4 bez aku popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Husqvarna 536 Li P4 bez aku
Parametry Husqvarna 536 Li P4 bez aku
Obchody s produktem Husqvarna 536 Li P4 bez aku

Pila Husqvarna 536 Li P4 bez aku - návod, manuál, příručka

Recenze Husqvarna 536 Li P4 bez aku

Husqvarna 536 Li P4 bez aku manuál

Husqvarna 536 Li P4 bez aku uživatelská příručka

Husqvarna 536 Li P4 bez aku pdf

bez baterie a nabíječky Bateriová vyvětvovací pila na tyči s dosahem 4 m a výkonem, který předčí benzínový model. Maximální výkon a odolnost s nízkou hmotností, výtečnou ergonomií a tichým provozem umožňují provozovat pilu na jakémkoli místě a v jakoukoli denní dobu. Li-ion baterie - Li-ion baterie zajišťuje dlouhou výdrž a špičkový výkon. savE™ - Ekonomický režim savE™ snižuje otáčky motoru, a tím prodlužuje provozní dobu stroje. Jednoduché ovládání - ovládání stroje pomocí tlačítek je velmi jednoduché. Výkonný bezkomutátorový motor - námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon. Stejný výkon jako benzínový motor - baterie Li-Ion 36V poskytuje stejně vysoký výkon, spolehlivý provoz a dlouhou životnost jako benzínový motor - ovšem bez přímých emisí. Na jedno nabití s ní vykonáte tolik práce jako na jednu nádrž benzínu. Výklopné víčko olejové nádrže - výklopné víčko usnadňuje plnění olejové nádrže. Další vlastnosti výrobku: Vysoká rychlost řetězu - vysoká rychlost řetězu pro rychlé, hladké řezání Jedna baterie do všech výrobků - baterie Li-Ion 36V je určena pro náročné a dlouhodobé profesionální použití. Je vhodná pro všechny naše ručně nesené stroje, takže v případě potřeby můžete rychle přehodit baterii např. z řetězové pily, foukače nebo vyžínače do nůžek na živé ploty a plynule pokračovat v práci. Minimální údržba - žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady. Ergonomická rukojeť - ergonomicky tvarovaná rukojeť pro větší pohodlí při práci a snadný přístup k ovládacím prvkům. Nehlučný provoz - naše výrobky s akumulátorovým pohonem vykazují až o 13 dB (A) nižší hladinu hluku než výrobky s benzínovým pohonem - což je obrovský rozdíl. Přitom snížení hladiny hluku o 3 dB (A) je obvykle vnímáno jako snížení hluku na polovinu. Práce se tak pro vás stane příjemnější - a také - vám umožní pracovat na většině veřejných míst. Práce bez přestávek - naše baterie vám umožní pracovat skutečně rychle a efektivně. Technické údaje : Baterie - typ baterieLion, napětí baterie, V36 V Typ motoru BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný) Údaje o hladině hluku a vibracích - ekvivalentní hladina vibrací (ahv, eq) přední / zadní rukojeti, m/s²1/0,9 m/s² Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A)88 dB(A) Garantovaná hladina akustického výkonu (LWA) , db(A)98 dB(A) Řezací zařízení - rozteč řetězu1/4" Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 25-30 cm / 9,84"-9,84" Rychlost řetězu při max. výkonu 20 m/s / 65,62 stopa/s Celkové rozměry Hmotnost (bez baterie a řezacího zařízení) 3,4 kg / 7,5 liberbez baterie a nabíječky Bateriová vyvětvovací pila na tyči s dosahem 4 m a výkonem, který předčí benzínový model. Maximální výkon a odolnost s nízkou hmotností, výtečnou... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS