Sháníte český návod pro pilu HUSQVARNA K 6500 Ring?

HUSQVARNA K 6500 Ring – český návod

Předtím, než uvedete pilu HUSQVARNA K 6500 Ring do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu HUSQVARNA K 6500 Ring obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod HUSQVARNA K 6500 Ring

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod HUSQVARNA K 6500 Ring dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

HUSQVARNA K 6500 Ring – informace

  • český návod k výrobku HUSQVARNA K 6500 Ring vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: 5500 W
  • cena HUSQVARNA K 6500 Ring: 110 210 – 132 188 Kč

HUSQVARNA K 6500 Ring základní info
nejlepší cena

HUSQVARNA K 6500 Ring popis, recenze, obchody

Recenze a poradna HUSQVARNA K 6500 Ring
Parametry HUSQVARNA K 6500 Ring
Obchody s produktem HUSQVARNA K 6500 Ring

Pila HUSQVARNA K 6500 Ring - návod, manuál, příručka

Recenze HUSQVARNA K 6500 Ring

HUSQVARNA K 6500 Ring manuál

HUSQVARNA K 6500 Ring uživatelská příručka

HUSQVARNA K 6500 Ring pdf

Husqvarna K 6500 Ring je vybavena vysokofrekvenční technologií PRIME™. Díky tomu jde o naši nejvýkonnější elektrickou pilu vůbec. Vysoký výstupní výkon, dobře vyvážené tělo a nízká hladina vibrací. Právě proto je tato pila velmi účinná a snadno se používá. Řada výrobků PRIME™ umožňuje vytvoření ideálního systému pro vaši práci. Pilu K 6500 Ring můžete používat s napájecími jednotkami PP 65 a PP 220. Doplňujte svůj systém podle aktuálních potřeb. Výhody: Ochrana proto přetížení - LED kontrolka pomáhá obsluze pracovat s optimálním výkonem a varuje ho před nebezpečím přetížení motoru. Výkon a otáčky s automatickou optimalizací - tento stroj je poháněn napájecí jednotkou s vestavěným inteligentním řízením, které na základě komunikace s motorem stroje optimalizuje výkon a otáčky pro každé řezání. Možnost výběru napětí - pracuje s napětími 230 V (1 fáze) a 400 V (3 fáze). Vodní kohoutek zap/vyp - usnadňuje řezání za mokra se snadno nastavitelným průtokem vody při práci. Voda začne protékat až po zajištění pojistky kohoutku. Otáčení kotouče dopředu - kotouč se na všech našich elektrických rozbrušovacích pilách otáčí dopředu pro účinné řezání materiálu a minimalizaci rizika zaseknutí a zpětného vrhu. Ideální pro práci uvnitř budov - výkonná elektrická rozbrušovací pila pro použití uvnitř budov i venku. Sada pro řezání za mokra - vodní kohoutek Zap/Vyp se snadnou regulací průtoku vody podporuje řezání za mokra. Voda začne protékat až po zajištění pojistky kohoutku. Hluboké řezání - díky perifernímu pohonu můžete řezat do větší hloubky než s tradičními rozbrušovacími pilami. Hloubka řezání 270 mm je dostatečná k proříznutí normální zdi z jedné strany. Působivý výkon - vysoký výstupní výkon s 3-fázovým napájením (5,5 kW) i jednofázovým napájením (3 kW) s napětím 220 - 240 V/180 -480 V. Výjimečně nízké vibrace - vibrace přenášené do rukojetí rozbrušovací pily nepřesahují 2,5 m/s2 pro větší pohodlí a delší práci. Ergonomický design - ergonomické provedení s nízkou hmotností, dobře vyváženým tělem a optimálně umístěnými rukojeťmi pro minimální namáhání vašeho těla. Použití: Vyřezávání otvorů - řezání pro menší úpravy otvorů pro okna a dveře. Potrubí - řezání potrubí. Hluboké řezání - hluboké řezání uvnitř budov i venku. Beton, kámen a zdivoHusqvarna K 6500 Ring je vybavena vysokofrekvenční technologií PRIME™. Díky tomu jde o naši nejvýkonnější elektrickou pilu vůbec. Vysoký výstupní výkon, dobře vyvážené tělo a... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS