Sháníte český návod pro pilu Husqvarna 340i – bez aku?

Husqvarna 340i – bez aku – český návod

Předtím, než uvedete pilu Husqvarna 340i – bez aku do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu Husqvarna 340i – bez aku obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Husqvarna 340i – bez aku

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Husqvarna 340i – bez aku dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Husqvarna 340i – bez aku – informace

  • český návod k výrobku Husqvarna 340i – bez aku vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: akumulátorové
  • cena Husqvarna 340i – bez aku: 10 499 Kč

Husqvarna 340i – bez aku základní info
nejlepší cena

Husqvarna 340i – bez aku popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Husqvarna 340i – bez aku
Parametry Husqvarna 340i – bez aku
Obchody s produktem Husqvarna 340i – bez aku

Pila Husqvarna 340i - bez aku - návod, manuál, příručka

Recenze Husqvarna 340i – bez aku

Husqvarna 340i – bez aku manuál

Husqvarna 340i – bez aku uživatelská příručka

Husqvarna 340i – bez aku pdf

‌Husqvarna 340i je výkonná, lehká univerzální bateriová řetězová pila, s velkou řeznou kapacitou pro všestranné použití.Vhodná ke kácení stromů, prořezávání větví, řezání palivového dříví nebo tesařské práce. Výborně se ovládá díky úzkému tělu pily, které udržuje těžiště blízko k rukojeti. Minimální vibrace přispívají ke komfortu práce. Nízká hlučnost nezatěžuje okolí. Pila je vybavena inteligentním uživatelským rozhraním s dobře viditelným stavem baterie na rukojeti. Na výběr s napínáním řetězu bez použití nářadí nebo standardním napínáním. Snadné použití jak s integrovanou, tak zádovou baterií. Dodává se bez baterie a nabíječky.Délka lišty (v palcích): 14"Doporučena délka lišty min./max. : 12"-16"Rozteč řetězu: 3/8" mini S93GNapínání řetězu: bez použití nářadíTyp motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)Hmotnost (bez baterie a řezacího zařízení) : 2,9 kg‌Husqvarna 340i je výkonná, lehká univerzální bateriová řetězová pila, s velkou řeznou kapacitou pro všestranné použití.Vhodná ke kácení stromů, prořezávání větví, řezání... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS