Sháníte český návod pro pilu HUSQVARNA K40?

HUSQVARNA K40 – český návod

Předtím, než uvedete pilu HUSQVARNA K40 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pilu HUSQVARNA K40 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod HUSQVARNA K40

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod HUSQVARNA K40 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

HUSQVARNA K40 – informace

  • český návod k výrobku HUSQVARNA K40 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Pily
  • parametry: 3200 W, 9.9 kg
  • cena HUSQVARNA K40: 67 700 – 71 190 Kč

HUSQVARNA K40 základní info
nejlepší cena

HUSQVARNA K40 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna HUSQVARNA K40
Parametry HUSQVARNA K40
Obchody s produktem HUSQVARNA K40

Pila HUSQVARNA K40 - návod, manuál, příručka

Recenze HUSQVARNA K40

HUSQVARNA K40 manuál

HUSQVARNA K40 uživatelská příručka

HUSQVARNA K40 pdf

Výkonná a spolehlivá pneumatická průmyslová pila ideální pro použití uvnitř nebo venku s přístupem k přívodu stlačeného vzduchu. Dlouhé, tenké tělo s dobrým rozložením hmotnosti a důsledným vyvážením v příčném směru a mezi rukojeťmi. Pneumatická pila Husqvarna je rovněž vhodnou alternativou pro práci venku s omezenou cirkulací vzduchu, například v potrubních výkopech, hlubokých stavebních základech nebo námořních docích. Ideální pro použití uvnitř budov a na místech s omezenou cirkulací vzduchu - pneumatické pily jsou ideální pro použití uvnitř i venku na místech s omezenou cirkulací vzduchu, jako jsou například potrubní výkopy. Ergonomické a snadné řezání - účinné řezání s menší námahou díky nízké hmotnosti, ergonomické rukojeti a nízkým vibracím. Použití : Bloky, obrubníky a dlaždice Litý beton Podlahy a stěny Technické údaje : Motor Vzduch Průtok vzduchu min: 2,8 m³/min max: 3,5 m³/min / min: 99 krychlové stopy za minutu max: 124 krychlové stopy za minutu Tlak vzduchu 7 barů / 7 kp/cm² Výstupní výkon, kW 3,2 kW Řezné části Průměr kotouče 350 mm / 14 palců Max. hloubka řezu 125 mm / 5 palců Rozměry Hmotnost (bez řezného nástroje), kg 9,9 kg / 21,8 liber Vibrace Vibrace na přední rukojeti, (a hv, eq) m/s² 9,5 m/s² Vibrace na zadní rukojeti, (a hv, eq) m/s² 5,2 m/s² Hluk a zvuk Garantovaná hladina akustického výkonu (LWA) , db(A) 107 dB(A) Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A) 92 dB(A)Výkonná a spolehlivá pneumatická průmyslová pila ideální pro použití uvnitř nebo venku s přístupem k přívodu stlačeného vzduchu. Dlouhé, tenké tělo s dobrým rozložením... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS