Sháníte český návod pro vysokotlaký čistič Kränzle quadro 1000 TS?

Kränzle quadro 1000 TS – český návod

Předtím, než uvedete vysokotlaký čistič Kränzle quadro 1000 TS do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro vysokotlaký čističKränzle quadro 1000 TS obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Kränzle quadro 1000 TS

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Kränzle quadro 1000 TS dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Kränzle quadro 1000 TS – informace

  • český návod k výrobku Kränzle quadro 1000 TS vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – vysokotlaké čističe
  • parametry: 220 bar, 5500 W, 82 kg, Průmyslové, 5 m, 10 m
  • cena Kränzle quadro 1000 TS: 61 991 – 65 091 Kč

Kränzle quadro 1000 TS základní info
nejlepší cena

Kränzle quadro 1000 TS popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Kränzle quadro 1000 TS
Parametry Kränzle quadro 1000 TS
Obchody s produktem Kränzle quadro 1000 TS

Vysokotlaký čistič Kränzle quadro 1000 TS - návod, manuál, příručka

Recenze Kränzle quadro 1000 TS

Kränzle quadro 1000 TS manuál

Kränzle quadro 1000 TS uživatelská příručka

Kränzle quadro 1000 TS pdf

S prodlouženým doběhem motoru: časté zapínání a vypínání motoru u středních a velkých přístrojů quadro vede k silnemu zatěžování elektrické sítě a ke zvýšenému opotřebení spínacích prvků přístroje. Proto čerpadlo nového zařízení Kränzle pracuje ještě 30 sek. po uzavření pistole v beztlakovém modu a teprve potom se motor nového přístroje Kränzle vypne. Při opětovném otevření pistole se přístroj sám opět aktivuje. S bezpečnostním vypínáním: Pokud nejsou střední a velké přístroje quadro po použití vypnuty nebo pokud zůstala stříkací pistole 20 min. zavřená, zařízení se automaticky vypne a odpojí od zdroje proudu. Opětovným zapnutím hlavního spínače je přístroj opet připraven k použití. S nádrží na vodu: U všech modelů quadro slouží velká nádoba na vodu jako vodojem a vyrovnávací tlumič mezi rozvodnou sítí a čerpadlem. S přívodem čistících prostředků na straně nasávání: Injektory čistících prostředků na výtlačné straně odebírají v každém případě cca 30 % energie, ať už jsou v chodu nebo ne. Připojením nádrže na vodu je nyní možné přisávat čistící prostředky přímo do čerpadla, což zabraňuje omezení výkonu a vede ke zvýšení celkového stupně účinnosti. Přísady jsou tedy nasávåny při nezměněném pracovním tlaku. Kränzle přístroje jsou prvotřídní. Vyznačují se vysokou kvalitou výrobku, moderním vzhledem, ušlechtilými materiály, extrémně dlouhou životností a hospodárností. Pro vysokotlaké stroje Kränzle hovoří také ekologické aspekty. šetří vodu a elektrickou energii a to při maximálním pracovním tlaku a vysokém čistícím účinku, který je zajištěn optimálním poměrem tlaku a průtočným množstvím vody. Přístroje Kränzle nabízejí několik rozhodujících technických předností. - keramikou potažené písty - bezpečný chod nasucho - průsak je veden zpět do sání - ventily z nerezu - hlava čerpadla ze speciální mosazi - manometr - plynulá regulace tlaku - předimenzovaný převod základní vybavení v ceně stroje: integrovaný podvozek připojovací síťový kabel 5m navíjení síťového kabelu vysokotlaká hadice z ocelové tkaniny, 10m funkce Total-Stop pistole s rukojetí základní tryska s prodloužením plynulá regulace tlaku mosazná hlava čerpadla pouzdro pro pistoli a stříkací nástavec zabezpečení proti běhu naprázdno keramikou potažené písty čerpadla systém zpětného vedení při prosaku držadlo pro rotační trysku s prodloužením injektor pro čistící prostředky s fltrem, 0,8 m plováková nádržS prodlouženým doběhem motoru: časté zapínání a vypínání motoru u středních a velkých přístrojů quadro vede k silnemu zatěžování elektrické sítě a ke zvýšenému opotřebení... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS