Sháníte český návod pro čerpadlo DAB Divertron 1000M?

DAB Divertron 1000M – český návod

Předtím, než uvedete čerpadlo DAB Divertron 1000M do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro čerpadlo DAB Divertron 1000M obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod DAB Divertron 1000M

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod DAB Divertron 1000M dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

DAB Divertron 1000M – informace

  • český návod k výrobku DAB Divertron 1000M vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – čerpadla
  • parametry:
  • cena DAB Divertron 1000M: 6 549 – 8 903 Kč

DAB Divertron 1000M základní info
nejlepší cena

DAB Divertron 1000M popis, recenze, obchody

Recenze a poradna DAB Divertron 1000M
Parametry DAB Divertron 1000M
Obchody s produktem DAB Divertron 1000M

Čerpadlo DAB Divertron 1000M - návod, manuál, příručka

Recenze DAB Divertron 1000M

DAB Divertron 1000M manuál

DAB Divertron 1000M uživatelská příručka

DAB Divertron 1000M pdf

Vodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody i různé závlahové systémy případně plnit nádrže apod. Vodním zdrojem může být studna nebo odpovídající nádrž. Konstrukce čerpadla umožňuje provoz i při částečném vynoření. Instalace je velmi jednoduchá. Ponorná vodárna DIVERTRON 1000M je vícestupňové jednofázové ponorné odstředivé čerpadlo s integrovanou elektronickou řídící jednotkou, která při požadavku na dodávku vody čerpadlo spustí a po ukončení odběru jej vypne. Vstupní informace obstarává elektronický tlakový snímač a dvoustavový snímač průtoku zajišťující i funkci zpětné klapky. Vodárna je vybavena ochranou proti přetížení, proti suchému chodu, před velkou četností spouštění a má i algoritmus pro kontrolu činnosti zpětné klapky. Použití Ponorná tlaková čerpadla s vestavěnou integrovanou elektronikou určenou pro automatické zahájení a ukončení provozu čerpadla. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou. Ideální pro nádrže s dešťovou vodou, studny, zvyšování tlaku v domovních aplikacích a vyprazdňování nádrží. Také vhodné pro instalaci ve vrtech o průměru od 160mm Vlastnosti Vybavené inteligentním elektronickým ovládáním. Anticyklovací ochrana, která čerpadlo odstaví z provozu např. při netěsnostech. Vodárna automaticky sepne po otevření kohoutku a automaticky vypne po jeho uzavření. Integrovaná ochrana proti chodu nasucho. Konstantní tlak a průtok. Mimořádně vhodné zejména pro nádrže na dešťovou vodu nebo pro kopané studny i vrty od průměru 160mm. Snímač průtoku a snímač vody (zabrání chodu nasucho či samočinnému spínání při zanesení zpětné klapky) Snadná instalace a používání Vysoká provozní spolehlivost Automatický reset Jemné nerezové síto zabraňující nasátí větších nečistotVodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody i různé závlahové systémy případně plnit nádrže apod. Vodním zdrojem může... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS