Sháníte český návod pro elektrické kladivo Metabo KHE 56?

Metabo KHE 56 – český návod

Předtím, než uvedete elektrické kladivo Metabo KHE 56 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro elektrické kladivo Metabo KHE 56 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Metabo KHE 56

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Metabo KHE 56 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Metabo KHE 56 – informace

  • český návod k výrobku Metabo KHE 56 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – elektrická kladiva
  • parametry: kombinovaná, SDS-Max, 1300 W, 6.7 kg, 1300 W, 2 840 ú/min
  • cena Metabo KHE 56: 20 499 – 23 990 Kč

Metabo KHE 56 základní info
nejlepší cena

Metabo KHE 56 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Metabo KHE 56
Parametry Metabo KHE 56
Obchody s produktem Metabo KHE 56

Elektrické kladivo Metabo KHE 56 - návod, manuál, příručka

Recenze Metabo KHE 56

Metabo KHE 56 manuál

Metabo KHE 56 uživatelská příručka

Metabo KHE 56 pdf

Vlastnosti: Vhodné pro nástroje s uchycením SDS-max S vhodným příslušenstvím vhodné i pro nástroje s uchycením s tisíc-hranem nebo Ratio-závitem Stop otáčení Metabo VibraTech (MVT): tlumící vibrace a tím klouby chránící práce díky integrovanému systému tlumení na rukojetích Přídavná rukojeť našroubovatelná na 3 místech na skříni stroje Volitelné redukování příklepu až o 30% pro práci v měkkých materiálech Vario-Tacho-Constamatic (VTC) plnovlnná elektronika Elektronický jemný náběh pro přesné navrtávání Pneumatický vysoce výkonný příklepový mechanismus Skříň převodovky ze slitiny magnézia Bezpečnostní spojka Aretovatelný vypínač pro pohodlné sekání při trvalém nasazení Sekáč aretovatelný v 12 pozicích Samovypínatelné uhlíky Servisní ukazatel například pro následující výměnu uhlíků a světelný signál pro napětí sítě Technické parametry: Upnutí nástroje SDS-Max Krouticí moment 90 Nm Jmenovitý příkon 1300 W Max. počet úderů 2840 /min Výstupní výkon 650 W Počet otáček volnoběhu 0-450 /min Průměr upínacího hrdla 66 mm Hmotnost (bez kabelu) 6,7 kg Elektronika VTC Průměr vrtání do betonu s příklepovými vrtáky 45 mm Napětí 230 V Průměr vrtání do betonu s frézovací korunkou 65 mm Průměr vrtání do betonu s vrtacími korunkami 100 mmVlastnosti: Vhodné pro nástroje s uchycením SDS-max S vhodným příslušenstvím vhodné i pro nástroje s uchycením s tisíc-hranem nebo Ratio-závitem Stop otáčení Metabo... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS