Sháníte český návod pro projektor Viewsonic M1+?

Viewsonic M1+ – český návod

Předtím, než uvedete projektor Viewsonic M1+ do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro projektor Viewsonic M1+ obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Viewsonic M1+

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Viewsonic M1+ dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Viewsonic M1+ – informace

  • český návod k výrobku Viewsonic M1+ vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Viewsonic Projektory
  • parametry:
  • cena Viewsonic M1+:

Viewsonic M1+ základní info
nejlepší cena

 

Viewsonic M1+ popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Viewsonic M1+
Parametry Viewsonic M1+
Obchody s produktem Viewsonic M1+

Projektor Viewsonic M1+ - návod, manuál, příručka.

Recenze Viewsonic M1+

Viewsonic M1+ manuál

Viewsonic M1+ uživatelská příručka

Viewsonic M1+ pdf

Popis Kód: 661203 P/N: M1+ EAN: 0766907982312 ViewSonic M1+ Přenosný DLP projektor nabízející WVGA rozlišení 854 x 480 bodů, kontrastní poměr 120000:1 a svítivost 300 ANSI lumenů pro jasný obraz. Technologie SuperColor nabízí širší rozsah barev, čím zaručí realistickou barevnou projekci v jasném i tmavém prostředí. Díky bezdrátové technologii Wi-Fi je možné zrcadlit obraz z chytrého zařízení. Zvuk lze přenášet také bezdrátově připojením k Bluetooth reproduktorům. Projektor disponuje USB portem a čtečkou micro SD karet. K dispozici je také integrovaná paměť o kapacitě 16 GB. Díky integrované... Celý popis
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS